Micro Drone D1

Prijs: 24,95 20,95

De D1’s werelds kleinste 4 kanaals RC mini drone quadcopter!
Vlieg, samen met vrienden door de kamer heen of maak het spannend door parcours in recordtijd af te vliegen!

Stichting Learncare Technologiecampus Micro Drone D1De D1 heeft een lengte en breedte van 3 cm en is slechts 2 cm hoog! Met een volle accu heeft de D1 een vliegtijd van ongeveer 5 minuten. Wanneer de accu leeg is, kan je de accu eenvoudig opladen met de bijgeleverde USB kabel. Je koppelt eerst de USB kabel aan de D1 en vervolgens koppelt je de USB kabel aan een beschikbare USB poort van je computer of een ander geschikte USB uitgang bijvoorbeeld van een mobiele telefoon oplader. Zodra de accu 100% vol geladen is, gaat het lampje van de USB oplader uit. Het duurt ongeveer 15 – 30 minuten om de accu volledig op te laden.

Met de D1 is eenvoudig binnen vliegen. Het is wel mogelijk om buiten te vliegen mits er geen wind is. De afstandsbediening heeft een bereik van ongeveer 30m, indien je verder dan dat vliegt, dan kan de verbinding tussen de afstandsbediening en de D1 verbreken en dan valt de drone naar beneden. De afstandsbediening functioneert op een standaard frequentie van 2.4 Ghz.

Stichting Learncare TechnologiecampusDe D1 heeft drie verschillende vliegmodi. De “Junior” modus is voor beginners en daarom reageren de knuppels het minste sensitief. Hiermee kan makkelijker leren om de D1 te beheren. Bij de volgende modus “Medior”, is bedoeld voor wanneer je de D1 al goed kunt beheren in de “Junior” modus. De derde modus is “Senior”.

De D1 heeft een interne 6 assige gyroscoop die zorgt voor zeer goede stabilisatie van de D1 tijdens het vliegen. Met de D1 kan je leuke 3D salto’s maken door op de knuppel te drukken en vervolgens de knuppel in een bepaalde richting te duwen. De D1 maakt geheel automatisch een salto naar links, rechts, naar voren en zelfs naar achter!

 

 

Leeftijd
12 +

Uitverkoop prijs
€ 20,95
Tweedehands: nog niet aanwezig.

Garantie
12 maanden

Verzending
Voor 16.00 uur betaald, zelfde dag verzonden.
Dit product moet in een pakketje worden verzonden.

Aanbieding!