Exposities

Exposities

Beeldende kunstenares Annelies DeutekomExposities
Tot eind april zijn de bijzondere keramische beelden van Annelies Deutekom bij ons te bezichtigen.

Informatie over Annelies
Annelies is begonnen als zeefdrukker in haar eigen drukkerij in Alkmaar.
Omdat Annelies geen onbekende is in de kunstwereld heeft zij veel gezeefdrukt voor kunstenaars in Bergen (NH). Geïnspireerd door deze omgeving is zij ruimtelijk werk gaan maken.
Na enige vakopleidingenen en master- classes te hebben gevolgd weet zij haar creativiteit op een professionele manier vorm te geven.
 Inmiddels kan Annelies zichzelf keramisch beeldbouwer noemen.
 Tevens werkt zij graag in was. Annelies werkt in opdracht voor particulieren en bedrijven. Je kunt haar website bezoeken voor meer informatie www.anneliesdeutekom.nl

 

Exposities

Een zwarte doos (die trouwens rood is)
Wij exposeren in ons pand een unieke cockpitvoicerecorder waarmee de gesprekken in de cockpit worden opgenomen. Dit exemplaar is afkomstig uit een Boeing 777 vliegtuig.

Iconen uit de techniek
In ons pand zijn permanent enkele iconen uit de techniek aanwezig, zoals een een 1-cilinderwankelmotor en binnenkort een originele 18-cilinderstermotor (de R2800-21 Pratt & Whitney uit een jachtvliegtuig uit de Tweede Wereldoorlog) en eencilinder stoommachine.

Kunstenaars
Er is bij ons ruimte voor kunstenaars die de schoonheid en toekomst van techniek binnen de sociale omgeving zichtbaar kunnen maken.

Meer informatie
Je kan ons altijd bellen we staan je graag te woord: 072-512 85 43 of per e-mail info@stltc.nl