Bedrijven

BedrijvenPrototyping
Met een prototype kunt u onderzoeken de functie, ergonomie en uitstraling van een ontwerp. Hierbij kunnen wij u ondersteunen met de nieuwste digitale fabricage technologieën met onze FDM 3D printers om zo een hoogwaardig prototype te ontwikkelen. Afmetingen van 22,3 x 22,3 x 20,5 cm en 22,3 x 22,3 x 30 cm.

3D Modeling
Niet alle 3D-modellen zijn direct klaar voor 3D printen. Bijvoorbeeld, als u een model heeft dat geprint moet worden, moet het model worden aangepast. Wij kunnen helpen uw prototype met de juiste software print klaar te maken.

Voorbeeld tarief
Bij aangeleverd STL bestand.
Opstartkosten € 10,-
Printkosten vanaf € 5,- per uur.
Alle prijzen exclusief 21% btw.

Consultancy
Als u niet zeker weet of 3D printen geschikt is voor uw bedrijf, raadpleeg dan onze experts. Onze kennis strekt zich van materiaal tot hardware en van software. Wij zijn is er om u te helpen 3D printen in uw bedrijfsmodel te integreren en kosten te minimaliseren in ontwikkeling, prototyping en / of productie.

Filament
Wij werken zoveel mogelijk met PLA (Poly Lactic Acid, melkzuur) is een biologisch afbreekbare plastic, gemaakt van hernieuwbare grondstoffen en een van de meest populaire materialen voor 3D printing.
Wij werken met professioneel filament o.a. PLA en NGen van Colorfabb. Wat voorbeelden van PLA kleuren die in voorraad zijn:
Sky Blue, Lila, Traffic Red, Dutch Oranje, Leaf Green, Naturel, Olive Green, Standard Black, Standard White, Shinning Zilver, Chocolate Brown, Light Brown, Fluorescent Green.
NGen op voorraad:
NGenflex: Light Brown
NGen: Silver Metalicc

Kleine serie productie
Naast het maken van enkele proefmodellen hebben wij ook de mogelijkheid om kleine series te produceren.

Montage
Montage werkzaamheden kunnen wij ook voor u verzorgen.

Afwerking
Wij kunnen modellen op verzoek, zandstralen met glasparel, schuren, polijsten, spuiten, boren, frezen.

Openingstijden printcentrum
Wij zijn maandags gesloten, op andere werkdagen geopend van 10.00 uur tot 17.00 uur, zaterdag van 12.00 uur tot 16.00 uur. In de avonduren op aanvraag.

Bestanden uploaden
U kunt hier uw bestand via de mail info@stltc.nl uploaden of langs brengen. Nadat we het bestand hebben ontvangen maken wij een vrijblijvende prijsopgaaf. Uiteraard komen we ook graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken.

Meer informatie

U kunt ons altijd bellen of mailen we staan u graag te woord: T: 072-512 85 43 of per e-mail info@stltc.nl