3D Print Academy

3D Print Acedemy 3D geprinte schoenToekomst van 3D printing
De opkomst van 3D-printers heeft grote gevolgen voor de wereldhandel. Door 3D-printen worden producten vaker lokaal gemaakt en neemt de wereldhandel op termijn met 25 tot 40 procent af. Dat heeft negatieve gevolgen voor de Nederlandse economie, bijvoorbeeld de transportsector, maar biedt ook kansen doordat productie lokaal plaatsvindt in plaats van in ver weg gelegen lagelonenlanden. Milieu winst is ook niet een onderschatte factor.

Rapport ING
Handelseconomen van de ING geven in deze scenariostudie weer de toekomst van 3D printing. Ze stellen in het rapport ‘3D printing, a threat to glabal trade‘ dat, als het huidige groeitempo van 3D printing aanhoudt, in het jaar 2060 de helft van alle producten door 3D-printers gemaakt wordt.

Workshops en lezingen over 3D printen
Wij geven creatieve, inspirerende en praktische workshops en lezingen over 3D printen op locaties door heel Nederland. Op deze wijze kunnen technologisch inzicht en vaardigheden worden vergroot.

Persoonlijke aandacht
Persoonlijke aandacht is de basis voor alle menselijke ontwikkelingen. Dat is het uitgangspunt van onze workshops. Het aantal deelnemers is maximaal 8. Daardoor is er voldoende tijd en aandacht voor elkaar.

Workshop 3D printen
Workshop 3D printen start januari in Alkmaar en andere plaatsen.
Maak kennis met de toekomst en volg een workshop 3D printen

De workshop wordt gegeven in samenwerking met Learncare Academy in Alkmaar, zij geven ook het certificaat van deelname uit.

Opleidingen en trainingen vrij van BTW
Learncare Academy is opgenomen in het Centraal Register Kort Beroeps Onderwijs. Daardoor betaald u voor de opleidingen géén btw. Dat scheelt maar liefst 21%!

Digitale leeromgeving
U krijgt een eigen digitale leeromgeving met Memo Trainer APP. Leren met de Memo Trainer kunt u altijd en overal doen, onderweg op de iPhone, iPad of Android toestel of thuis met een pc of Mac.

Inschrijven
U kunt zich hier inschrijven, u gaat dan naar de website van Learncare Academy  >>

Bedrijven
Workshop over 3D printing kunnen wij op locatie verzorgen bij bedrijven.

Meer informatie
U kunt ons altijd bellen we staan u graag te woord: T: 072-512 85 43 of per e-mail info@stltc.nl